Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

Kara perşembe partileri

Perşembe akşamı ruhsuzluk ve duyarsızlık sadece konser alanlarında değil, memleketin her yerindeydi aslında. "Hadi bu akşam bilmemnerde parti var, gidelim, coşalım" duyuruları sosyal paylaşım sitelerinde havalarda uçuştu.

BİRAZ İZAN, BİRAZ İNSAF
Tamam siz yine gidin, yapın partinizi de biraz izan, biraz insaf be kardeşim! Davul çalarak da duyurmayıver katılacağın event'i. Ertesi gün de "Ayyy akşam parti 10 numaraydı, eğlenmekten altımıza s.çtık" türü iletiler yine gırlaydı. "Bu olaylar oldukça, terör saldırılarında masum insanlar ölüp askerlerimizin evlerine cenazesi döndükçe; oturup evde ağlayalım, yas tutalım, dövünelim" demiyorum tabii. "Bunları yapanları sevindirmeyelim, yoksa amaçlarına ulaşırlar..." falan gibi bir cümle de kurmayacağım. Evet üzülelim, bunu belli edelim, üzüntüden geberelim hatta! Acınacak haldeyiz çünkü. Artık farkına varalım! Varalım da, aklımızı başımıza alalım.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA