Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

Bize hep yaz

Hafta sonu, Alaçatı'nın en eğlenceli mekanlarından Göz Lounge'da bir kış partisi yapıldı. İstanbul ve İzmir'den gelenlerle, biz kasabanın yerlileri bir arada pek eğlendik.
Mekanda bir ara değil adım atacak, nefes alacak yer yoktu!

İSYAN ETMEK LAZIM!
Çeşme-Alaçatı gibi bir yerin sadece yaz sezonunda iki-üç ay rağbet görmesi durumuna Göz gibi başka işletmeler de isyan etse ve ellerini taşın altına koysalar keşke... "Kışın kim gelecek, iş yapamayız" diyenler çok yanılıyor...
Her yıl açılışını biraz daha erkene çekip neredeyse Nisan ortalarında kapılarını açan Aya Yorgi'nin en ünlü mekanı Marrakech, son yıllarda bunu gösteriyordu zaten.
Şimdi "Alaçatı'da asıl kışın hayat var" diyen Göz de buna eklendi.

KIŞTAN NE OLACAK?
Ayrıca Ege'nin kışından ne olacak? Cuma-cumartesi İstanbul'dan gelen arkadaşlarımız arasında denize girenler bile vardı çünkü hava 20 dereceye yaklaşmıştı. Su sıcaklığı da 15 civarındaydı.
Kitesurf yapanlar Ilıca Plajı'nı çiçek bahçesine çevirdi.
Kısacası ortam lokumdu, lokum! Burada yaşayan bizler hep söylüyoruz; Temmuz-Ağustos'ta çok matahmış gibi sürüler halinde geleceğinize, asıl şu güzel zamanları ıskalamayın. İzmir karayoluyla, İstanbul ise havayoluyla 45 dakika mesafedeyken, sadece bir avuç insanın şu keyfi sürmesi haksızlık...
Hayır yani, ben sizin için söylüyorum...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA