Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Davet düşkünü beyaz giyer kış günü

Takip ettiğim Hollywood'un ihtişamlı davetleri ve İstanbul'da katıldığım partilerde gözlemlediğim kadarıyla; bu sezon davetlerde en çok tercih edilen renk beyaz. Trendlere göre de öyle... Bembeyaz giyinmek inanılmaz revaçta.
Hiçbir kış sezonunda beyazın bu kadar yoğun kullanıldığını görmemiştim.
Beyaza biraz gümüş ve belki ekru katabilirsiniz. Ancak bu tonlar sadece detayda olmalı.

KUMAŞ ÖNEMLİ
İşin kolayına kaçıp beyaz bir jean'i, yine beyaz üstle tamamlayın demiyorum tabii. Buradaki amaç, gecenin en ağır topu olmak; beyazın soft havasını, şık duruşla sabitlemeniz gerekiyor.
Tercihiniz ister sigara formlu pantolon, ister kalem etek, ister tulum, ister ceketten yana olsun; jakarlı (yani kendiliğinden desenli parçalardan), satenlerden, taftalardan, parlak kumaşlardan yardım almalısınız.

AKSESUVARA DİKKAT
Kadınlar, ortamda en çok ayakkabı ve çantalarıyla patlamayı seviyor. Ancak sade, şık ve dikkat çekici olmak istiyorsanız; soft havanızı bozmamalısınız ve ayakkabı- çantanızı ön plana çıkarmadan, tamamlayıcı olarak kullanmalısınız.
Ben burada beyaz kuralını birazcık bozup kombinasyonunuzu gümüş tonlarında sade, şık bir ayakkabı ve çantayla tamamlamanızı öneriyorum.
Dip not: Ayakkabı ve çantada 'takım olmak' klişesinden uzak durun yeter.
Buzlar kraliçesi İşte
tam da kelime bu:

BUZLAR KRALİÇESİ.

Asil ve erişilmez... Konseptin temel renkleri beyaz ve gümüşün dışına çıkmamanızı istiyor, aksesuvarlarınızla ışıl ışıl parlamanızı öneriyorum. Görenlerin üzerinizden gözlerini alamayacağının garantisini veririm!
Ayrıca kar gibi beyaz peluş yelek, ceket ya da mantolar da iyi birer tamamlayıcı olacaktır.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA