Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Taze Taze

Orogold Cosmetics ve ReemAcra gibi dünyaca ünlü markaları Türkiye lüks kozmetik dünyasına kazandıran Humer Cosmetics'in yeni parfüm markaları Isabey Paris ve Legalion; önceki gün Zorlu'daki Beymen mağazasında tanıtıldı.
Ulusal ve uluslararası birçok organizasyona imza atan KM Events'in kurucusu Meltem Bayazıt Tepeler'in Çırağan Sarayı için özel olarak tasarladığı 'Kış Harikalar Diyarı/Winter Wonderland', ünlü isimlerin katıldığı bir davetle tanıtıldı. Çok beğendiğim bu konsept ile ilgili size ileteceğim not şöyle: Bu yıl kırmızı kullanmıyorsunuz. Trend her yerin kar gibi beyaz, büyülü bir ormandaymışçasına yeşil olması...
Eğer çiçek kullanacaksanız, devasa olanları tercih edin.
Saat&Saat, yeni giyilebilir teknoloji ürünü Guess Connect'in tanıtımını, 9 Aralık Çarşamba günü Karaköy Mitte'de gerçekleştirdi. Cemiyet hayatının ünlü isimlerinin katıldığı davette; akıllı saat piyasasının ödüllü lideri Martian Saatleri'nin geliştirdiği teknolojiyle piyasaya çıkan Guess Connect saatleri tanıttıldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA