Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Haftanın Top 5'i

1. Sevgililer Günü'nden bir gece önce aşk şarkılarıyla W Otel'de akustik konser veren Yalın. Özlemişiz... Tekrarını isteriz, hatta 'Yalın Akustik turneye çıksın' deriz.
2. Fotoğraf sanatçısı Ersoy Alap'ın çalışmalarını takip ettiğim sitesi http://unplugged. ersoyalap.com/. Alap işleri dışında da durmuyor, ne bulursa çekiyor, heyecan verici nefis fotoğrafları kaçırmayın.
3. Sevgililer Günü geçti ama bu 5 CD'lik setin ömrü geçmez; 'Aşkın Son Şarkıları'nı yerli yerli romantizm yaşamak isteyenlere tavsiye ediyorum.
4. Bedük'ün son albümü 'GO'dan çıkan şarkısı 'Electric Girl'ün klibi. Hiç tartışmasız son zamanlarda izlediğimiz en iyi klip. Şarkıya da Bedük'e de yönetmene de alkışlar.
5. Pelit Pastanesi'nin muzlu Alman pastası 'Ekpa', kızlarla çıldırdık, aldığımız haberlere göre çileklisi de varmış. Çok acayip bir şey aman Taylan Kümeli duymasın.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA