Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Bu yaz en sevdiğim 5 şey

1. Orası Bodrum değil, Gümüşlük! Başka bir dünya, başka bir alem. Havasından mı, suyundan mı, Ilgın ağaçlarından mı bilemiyorum iyi geliyor insana. Gümüşlük iyi geliyor yalnızlığa, iyi geliyor iç sıkıntısına... Durduruyor, kabul ettiriyor, dindiriyor, hem de eğlendiriyor. Tuhaf bir yer. Tuhafı sev!
2. Bu yaşıma kadar neden yapmadım bilmiyorum ama bu yaz, her fırsatta gün doğarken denize girdim. Çok yorgunken tertemiz bir yatağa girmek gibi, uykudan önce masal gibi, önünde sonsuz denizler varmış gibi...
3. Bunlar da en sevdiğim yerli şarkılar... Tarkan'dan 'Sen Çoktan Gitmişsin', 'Mor ve Ötesi'den 'Araf', Athena'dan 'Serseri Mayın' ve Sertab Erener'den 'Ayrılık ve Biz'.
4. Harbiye Açıkhava'daki efsane adam Tony Bennett konseri. Bu gözler bu konseri de izledi ya... İşte güzel bir yaz!
5. Remzi Kitabevi'nden aldığım 'okuma günlüğü'. Nedir okuma günlüğü? Bir defter. Okuduğunuz kitapların künyesini, ne zaman okumaya başladığınızı yazıp kitapla ilgili unutmak istmediğiniz şeyleri not ediyorsunuz. Böylece 'Şunu nerede okumuştum' aranmaları son buluyor, hem de okumanız disipline giriyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA