Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Tanem'i isteriz!

Acun Ilıcalı'nın yeni yarışma programı 'Yok Böyle Dans' cumartesi akşamı başladı. Ünlülerimiz dans ettiler. Biz de merakla izledik. Peşin peşin söyleyeyim; dekora bayıldım. Jüri üyelerinden kibarlığı elden bırakmamasıyla Tan Sağtürk ve hadiseye bir psikolog edasıyla yaklaşmasıyla Sait Sökmen favorilerim. Yarışmacılardan ilk beşimse şöyle:
1. Zarafeti ve güzelliğiyle Azra Akın.
2. Enerjisi ve tribünlere oynamasıyla Pascal Nouma.
3. Şaşırtan sempatisiyle Eda Taşpınar.
4. Şovuyla Bedük.
5. Neşesiyle Defne Joy Foster.
Tabii ilk beşler üstü yarışmacı da Güneri Cıvaoğlu! Medeni cesareti bir yana, hiç dans etmeden ancak bu kadar sempatik ve izlenilesi olabilir. Gelelim yazının esas bölümüne... O da kırmızı odanın sunucu kızı Hanzade. Tamam kız daha küçük, tecrübesiz... Acun yeni yetenekler kazandırmayı seven bir yapımcı olarak ona bir şans vermeyi uygun bulmuş. Fakat bu kadarı biraz fazla. İlk haftaya göre çiziktirirsek Hanzade olmamış. Twitter'da da fena halde "Tanem'i isteriz" fırtınası koptu. Tanem'in sempatikliği, akıcı konuşması, gülümsemesi ve rahatlığı maalesef Hanzade'de yok. Bu arada Tanem'i 'Yetenek Sizsiniz'de göreceklerini düşünenlere de bir not: Tanem bu sene 'Yetenek Sizsiniz'de de olmayacak. Karar Acun'undur, patron odur ama biz de buradan patrona seyircinin isteğini iletelim: Tanem'i isteriz Acun!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA