Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

İdeal kadınım: Kate Winslet

İşte benim gözümde ideal kadın: İngiliz oyuncu Kate Winslet.
Bir ara az kalsın ellerimizden kayıyordu, iskelet kadınlar sınıfına giriyordu, 'O da mı?' haykırışları atarken çok şükür yırttık. Ödüm patlamıştı, bir deri bir kemik fotoğraflarını görünce...

SEVİYORUM ONU
Çünkü Kate Winslet yıllardır aşırı zayıflığa, kadınların sağlıksız beslenmesine, güzellik uğruna kendilerini paralamalarına karşı çıkmış bir oyuncuydu. Çok kıymetli bir figürdü.
Üç yıl önce Amerikan'ın en ünlü dergilerinin kapak fotoğraflarını fotoşoplayan arkadaşım Mey Kermen anlatmıştı. (Bu arada Mey Türkiye'ye dönüş yaptı, ünlülerimizin dikkatine) Fotoşop istemeyen tek ünlü Kate Winslet'tı. Herkes onun cesaretine ve doğallığına bayılıyordu.
Evet!
Fotoşop istememek günümüzde cesur yüreklilikti.
Kaç ünlü kadın, olduğu gibi kırışıklıklarıyla, göbeğiyle, dolgun kollarıyla görüntülenmeyi göze alabilirdi ki? (Sibel Can'ın bile fotoğraflarda 36 beden göründüğünü unutmayalım.
Hadi kendin inandın, bizi nasıl inandırmaya çalışıyorsun ki?) Sıskalık, ünlüler âleminde birinci kuraldı. İşte yine sahalarda Kate Winslet.
Kendisi gibi, tam da onu sevdiğimiz gibi.
Bu kez Venedik Film Festivali'ni sallıyor. 38-40 beden vücudu ve kıvrım kıvrım hatlarıyla dünya basınının peşinden koşturuyor.
Seviyorum bu kadını.
Duruşunu, özgüvenini, kadın kadın oluşunu, kendine kat çıkmaya çalışmayışını...
Darısı hepimizin başına.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA