Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Instamagazin Poptalk

Artık devir değişti, Çelik'in bitmeyen değişimlerine hiç girmiyorum. Neyse, kafa başka yerlere zıplamadan konuya gireyim... Madem Instagram dünyasından yazıya girdik, şimdi de konumuz; yeni nesil magazin. Eski ağır toplar üzülmesinler, gücenmesinler ama artık gençler, ennn gençler merak ediliyor. Serenay Sarıkaya'lar, Engin Öztürk'ler, Aras Bulut'lar, Hande Doğandemir'ler... Bizim trend avcısı Mert Vidinli de durmuyor, ortaları kaçırmıyor hiç.
Şimdi de Instamagazin'e soyundu. Instagram'da 'poptalk' adıyla bir hesap açtı, eğlenceli, tatlı ve genç magazin yapıyor.
Dünkü haber, yeni ikili Leonardo Di Caprio ve Rihanna üzerineydi. (Bu arada nasıl bir çifttir bu aman Allah'ım!) Brad Pitt-Angelina Jolie 'Brangelina', Kim Kardashian-Kanye West 'Kimye'; peki Leonardo ve Rihanna ne olur? diye sordu.
Üç cevap çıktı: Ricaprio, Rihanardo ve Riricapri.
Benim oyum Riricapri'den yana.
'Poptalk'u takibe alın, yakında herkes ondan söz edecek. Demedi demeyin.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA