Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Caner Erkin kalbimizdesin!

Bazı insanlar vardır; tanımasak da, iki kelime etmesek de, ekranlarda sık sık konuşurken görmesek de severiz. Bir-iki hareketleri, onları alıp bağrımıza basmaya yeter. Üşenmeyen çıksın sokağa, kadınlara sorsun; yüzde 99'u 'Caner Erkin adamın dibidir' demezse başka bir şey bilmiyorum ben.
Çünkü futbolcu Caner Erkin, Türk kadınının alışık olmadığı bir erkek tavrı sergiliyor.
Evliliğinde, sıra dışı tavırlı karısına sahip çıkıp toz kondurmayışına 'Bu adam da kılıbık mı yahu!' diyenler; onca ihanet haberi üzerine Caner'in koruduğu sükunetine, efendiliğine ve karısının yanında dimdik duruşuna inanamadılar.

MAÇOLUĞA PRİM VERMİYOR
Çünkü alışkın değiller, çünkü erkek kısmı giderlenmeyi, köpürmeyi, aldatmayı, maçoluğu, dövmeyi, kısıtlamayı, yasaklamayı, bol kadınla takılmayı erkeklikten sayıyor buralarda. (İstisnalar alınmasın lütfen.) Caner kafasının anlaşılması o yüzden bu kadar uzun sürdü yani.
Şimdi pek sevdiğim oyuncu Şükran Ovalı ile sevgili olmuşlar. Önceki gün Instagram'da Şükran ile fotoğrafını paylaşıp 'Sonunda aşık olduğum kadınlayım ve çok şanslıyım' diyerek harika bir yazı yazmış Caner. Yine aşkına, ilişkisine dört elle sarılmış, almış başına taç etmiş. Yine aslan gibi durmuş. Yine maço tavırlara prim vermemiş. Yine 'İlan-ı aşk erkekliği bozar' dememiş.
Bizim bütün kızlar Caner'in bu tavrına hasta oldu, ben de tabii ki. Helal olsun ona. Ayrılmayı da, sevmeyi de biliyor bu adam. Kadına saygıyı elden bırakmıyor. Kusura bakmasınlar ama onun bu hali, kaba tabirle bütün öküzlere örnek olsun! Adam böyle olunur işte; son model arabaya binerek, ona buna dayılanarak, kadına hayatı zindan ederek, etek boyuna karışarak, işine gelmeyen ilk olayda topuklayarak değil. Seviyoruz seni Caner Erkin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA