Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Yeni dizi alarmı ‘Big Litte Lies’

Kadroyu veriyorum: Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Laure Dern, Shailene Woodley.
HBO'nun dizi âlemine fırtına gibi giren yeni dizisinin adı 'Big Little Lies'. Aman ki ne aman!
Tam dişime göre dizi. En sevdiğim dizilerin senaristi Ece Yörenç, bize de bu kıvamda bir dizi patlatsa sevdalısı olurum.
Efendim özetle konu şöyle:
Varlıklı ailelerin rüya gibi hayatlarında, müthiş evlerde yaşadığı bir yerdeyiz. 'Aman da ne mükemmeller yahu!' derken, birbirinden hırslı çocukları birinci sınıfa başlayan annelerin sahte mutlu hayatları bir cinayetle karışır.
Bu arada her bir kadının özel hayatına gireriz. Evliliklerinde olanlar, eski kocalarla yaşananlar, eski kocanın yeni eşi, büyüyen çocukların kavgaları vesaire vesaire...
Dizinin en bomba yanlarından biri, müziğe meraklı küçük kız 'Chloe'nin çaldığı şarkılar. Yani oyunculuklar, senaryo bir yana; çalan her şarkıyı playlist'inize almak istiyorsunuz.
Kadın izleyicilerin hararetle takip edeceğini düşündüğüm cinayetli, olaylı, evlilik kurumunu hizaya çeken, draması bol 'Big Little Lies', pazartesileri 21.00'de Digiturk beIN Series Drama kanalında. Henüz üç bölüm yayınlandı, takibe alın.
Not: Nicole Kidman'ın bu dizide dublör kullanmadığına dikkat çekerim.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA