Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Sazlı sözlü düğün çok yakında!

Aşktan söz etmek kolay. Herkesin dilinde aşk.
Sorsan herkes çok seviyor ama en ufak bir tökezlemede çekip gitme salgını var. İlk savaşta havlu atma hastalığı var.
Aşka layık olan, aşkı ilişmekle karıştırmayan, aşkına her şartta sahip çıkabilen o kadar az insan var ki... Oysa 'ama'ları, bahaneleri, önce kendini koruma hallerini barındırmaz aşk.
Gerçek aşk siper eder kendini, sabreder, bekler, anlar, anlamasa da anlar, sevdiğinin mutluluğunu ister, hayaller kurar, dualar eder.
Deniz Seki baştan ayağa aşk dolu bir kadın ve tam da onun gibi sevmeyi bilen bir sevgilisi var; Faruk Salman.
Salman, bir yıl önce cezaevinde Deniz'e evlenme teklif etmişti ama Deniz ailesi ve arkadaşları yanında olamayacağı için cezaevinde evlenmek istememişti.
Şimdi aldığım haberlere göre onu her pazartesi ziyaret eden, desteğini ve umutları eksik etmeyen Faruk Salman ile cezaevinden çıkar çıkmaz evlenecekmiş.
Ve bu evlilik gizli olmayacak; davul, zurna, dostlar, şarkılar, neşe içinde bir düğünle gerçekleşecekmiş.
Peki Deniz'i çıkınca sadece evlilik mi bekliyor? Hayır! Bir yılda 28 yeni şarkı yazmış, stüdyoya girip albümünü kaydedecekmiş. Ayrıca konser takvimi hali hazırda ağzına kadar dolmuş.
İkinci hayatı Deniz'in yeniden doğuşu olacak ve Deniz bize şarkılarıyla müthiş şeyler anlatacak eminim.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA