Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Murat Boz’un durumuna düşen erkeklerin bilmesi gereken 7 şey

Bazen ne desen boştur; kendini de yırtsan, masum da olsan, bazı karelere/ olaylara/toplara girdin mi çıkamazsın.
Kader, kahpe kader...
Erkeğin 'Ben öyle bi'şey yapmadım' demesine kim inanır? (Hayır; 'Kadir İnanır' esprisini yapmayacağım, tamam tamam içimden yaptım, üstüme gelmeyin.) Ölümüne inkar salgınını başlatan kimse o utansın...
Aldatılma, toplum önünde rencide olma durumunda çıtını çıkarmayan, gık demeyen kadın, yüzyılın intikamına hazırlanıyordur. Diz çöküp, tövbe edip, af dilemenin tam zamanıdır.
'Biz o zaman ayrıydık' savunması kadın aleminde çalışmaz. Al sana cevap; 'Ne demek biz o zaman ayrıydık?' Cevap 2: 'Ayrılır ayrılmaz aleme mi akman gerekiyordu?' Sus! Cevap verme!
Arkadaş, arkadaşın kurbanıdır. Ayrılıktan sonra yapılan 'Gel kafan dağılsın' teklifleri genellikle 'Gel, olaylar iyice arapsaçına dönsün' şeklinde zuhur eder.
Doğum gününde yalnız kalmış ve kalbi kırılmış bir kadının arkasında, kadınlardan kurulu bir ordu olur. Artık tek kadını değil; onun arkadaşlarını, arkadaşlarının arkadaşlarını, konuyu duymuş tüm kadınları ikna etmen gerekir. Klişe ama yüzük diyorum yüzük!
Herkes hata yapar veya hata yapmamış olsa bile öyle görünebilir. Olaylar soğusun, ortalık dinsin, sinirler yatışsın diye beklemek ultra yanlıştır çünkü kadın, her geçen gün daha da kurulur, daha da gaza gelir ve kafasındaki 'Bu iş olmaz' dosyasına veriler ekler. Seven kişi olaya anında müdahale edip binbir takla atmak suretiyle özürlerden demetler sunmalı ve gönül almalıdır.
Diyeceklerim bu kadardır...
Olayın aslını bilemem. Murat Boz'u pek çok severim, geçmiş olsun ve Rabbim sevdiğinden ayırmasın.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA