Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Babasının oğlu olmasın İdo

Haber o ki; 26 yaşındaki İdo Tatlıses, sevgilisi Yasemin Şefkatli'nin Instagram sayfasına koyduğu bikinili fotoğrafına sinirlenmiş ve yüzlerce yorum alan fotoğrafı kaldırtmış. Posta gazetesi de 'Babasının oğlu' diye başlık atmış.
Aman da ne güzel! Babadan oğula, nesilden nesle geçsin bu maço kafalar değil mi!
Şimdi İdo böyle bi' şey yaptı mı yüzde 100 emin değiliz ama haberin üstünden, Yasemin kardeşimize tüm şefkatli halimle şunu söylemek isterim: Kılığına, kıyafetine, saçına, giysine, mayona, bikinine, nerede ne yapacağına, nasıl dans edeceğine, mesleğine, hobine, kalbinden geçirip yaptığına, gülüşüne, bakışına, rujuna, eteğine, pozuna, fotoğrafına kimse ama kimse karışamaz! Hepsi senin kararın, hepsi senin seçimin.
Ha eğer varsa bir bedeli, sen de seçimlerinin sorumluluğunu yükleneceksin. Ama sen sen ol birine göre, birinden doğru yaşama.
Bugün İdo için fotoğraf silersin, yarın ondan ayrılınca yine başka bir bikinili fotoğraf koyarsın. Yaptığın her hareket, kendi doğrularınla olsun.
Sevgili İdo, belli ki çok tatlı bir çocuksun. Sakın ha 'babasının oğlu' olma! Baban, annene ve diğer kadınlara neler yaşattı; arşivde var, gir bak istersen.
Öyle bikinili fotoğraf sildirmekle, saça başa, eteğe, dekolteye karışmakla 'aslan gibi' adam olunmuyor. Sen iyi kalpli, vicdanlı, kadına saygılı, sevgi dolu ol. Valla bak, en iyisi bu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA