Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Pelin bamyalı tost yer

Pelin Batu modayı takip etmez, moda onu takip eder.
Pelin Batu'nun geniz eti doğuştan değil, sonradan konuşmasına farklılık vermesi için modifiye ettirmiş. Pelin Batu hamburgeri çok mecbur kalırsa köftesi olmadan yer. Ayrıca sevdiği tek fast food ürünü bamyalı tosttur.
Pelin Batu doğar doğmaz Guiness Rekorlar Kitabı'na girdi.
Pelin Batu 'Mulholland Drive'ı ilk izleyişte anlar.
Pelin Batu, 'Lost'ta olsaydı, daha 3. sezona gelmeden adadan kaçabilirdi.
Pelin Batu, Magnum'un önce dondurmasını sonra çikolatasını yer. Evet, yapabilir bunu.
Pelin Batu'nun twitter almasına gerek yok. O bilgisayar, telefon olmadan direkt beynindeki düşüncesini twit'leyebilendir. Pelin Batu'yu ben de çok severim ama bu yorumlar bana ait değil... Batu'yu övmek için kurulan pelinbatufacts adlı blog'ta yer alıyor bu yorumlar. Amaç Batu'ya duyulan sevgiyi ti'ye almak... Pelin Batu sevgisinin çığ gibi büyüdüğü kesin. İlginç olan ise Batu'nun bir tarih programında fenomene dönüşmesi. Kim bilir belki de 'Tarihin Arka Odası'nın çılgın formatı Batu'yu fenomene dönüştürüyor. Belki de İttihat Terakki'nin, Ermeni Soykırımı iddialarının arasında nükleer enerjinin ya da üçüncü köprünün adının tartışıldığı bir tarih programına kim çıksa fenomen olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA