Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ramiz Dayı'nın gençliği için mükemmel seçim

Herkes 'Ezel'de Kenan Birkan rolü için transfer edilen Haluk Bilginer'i konuşuyor, performansı çok merak ediliyor... Haluk Abi gibi bir büyük ustanın dizide Ramiz Dayı gibi fenomene dönüşeceğine inancım sonsuz. Tuncel Kurtiz ile karşılıklı oynayacakları sahneleri düşündüğümde aklıma ilk, 'Heat' filmindeki Robert De Niro-Al Pacino'nun büyük buluşması geliyor. Devlerin buluşması 'Ezel'i rakipsiz bırakacak gibi gözüküyor! Gelelim yazının asıl konusuna; dizinin bir diğer büyük transferi Ufuk Bayraktar'a... İsmi pek tanıdık gelmedi mi? Zeki Demirkubuz'un 'Kader' filmi desem... Ya psikopat aşık Bekir desem! 'Kader'i izleyenlerin "Ramiz Dayı'nın gençliği için bundan daha iyi bir tercih olamazdı" dediğini duyar gibiyim!

DEMİRKUBUZ KEŞFETTİ
Ufuk, Zeki Demirkubuz tarafından keşfedilmişti (öyküsü diğer yazıda). İlk kez 'Bekleme Odası'nda kamera karşısına geçmişti. Asıl patlamayı ise 'Kader'de yaptı. Ufuk'u tanımayanlara sadece 'Kader'in meşhur duman altı sahnesini izlemelerini tavsiye ederim. Türkiye'de doğaçlama oyunculukta Ufuk'u tek geçerim. Hayatı sokaklarda geçen ve sokak dilini, delikanlılık raconunu iyi bilen Ufuk'un Ramiz Dayı'nın bıçkın delikanlı dönemi için biçilmiş kaftan. Bu noktada 'Ezel' dizisinin oyuncu kadrosunu hazırlayan arkadaşları kutlamak isterim. Bir dizide her role bu kadar doğru tercihler mi yapılır? 'Başarısının bir diğer sırrı da bu olsa gerek. Not: Kenan Birkan'ın gençliğini ise Cahit Gök canlandıracak. Gök de genç, yetenekli bir oyuncu. 'Bir Bulut Olsam' dizisinde, 'Çıngıraklı Top' ve 'Fırtına' filmlerinde rol aldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA