Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

'Rambo Okan'ın Cem Yılmaz'dan komik olması

Abartılı bir başlık oldu ama kendi adıma Rambo Okan'a daha çok güldüğümü itiraf emek istedim... İsterseniz siz de test edin. Rambo Okan'ın vukuatlarını tek tek okuyun, videolarını izleyin. Cem Yılmaz'ın son dönemdeki sıkıcı TV muhabbetlerinden, çizdiği soğuk esprili karikatürlerden daha çok güldüğünüzü fark edeceksiniz. İddia ediyorum; Rambo Okan'ın deliliği kontrol altında tutulup, kendisine TV programı (banttan tabii) yapılsa acayip reyting alır. Adamın gerçekte yaptıkları bile birer komedi klasiği! Hakim, Rambo Okan'a soruyor: "Ana adın?" Yanıt: "Uche"... "Babanın adı?" "Uche! Benim anam da babam da Uche hakim bey."

YAZARLAR ÖRNEK ALSIN
Üstelik adamın vukuatlarının kamu yararı da var. Örneğin son olayda, bizi korumakla yükümlü olan polislerden bazılarının aslında ne kadar da vurdumduymaz olduğunu gördük. MP5 çaldırılır mı yahu! Ya daha önceki Ali Sami Yen olayında olduğu gibi Şükrü Saraçoğlu Stadı'na saklanıp, derbide futbolcuları tarasaydı! Rambo Okan, Türkiye'de olimpiyatların da yapılamayacağını kanıtladı! Adam, 2008 Avrasya Maratonu'nda kestirme yollardan gidip, 40-44 yaş kategorisinde birinci oldu. Yetkililer ne yaptı peki? Alkışlayıp ona birincilik kupası verdiler. Acı gerçeği ancak birkaç gün sonra öğrenebildiler. Rambo Okan'ın bir diğer özelliği de çok cesur olması! Aziz Yıldırım'a kafa tutuyor, eylemlerinde onu sürekli istifaya davet ediyor. Üstelik yeni başkan adayı da çok mantıklı: "Aziz Yıldırım'ı istemiyorum. Ali Koç Fenerbahçe'nin başkanı olana kadar Fenerbahçeliliğimi dondurdum." Futbol yazarları acilen Rambo Okan'ı örnek almalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA