Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Mahsun Kırmızıgül 'hamlet'i oynayacak!

Vallahi dünyadaki en geniş film veri tabanına sahip, en çok tıklanan, en popüler sinema sitesi IMBD'nin yalancısıyım... William Shakespeare'in aynı adlı tiyatro oyunundan uyarlanan 'Hamlet' filminin yakında Amerika'da çekimlerine başlanacakmış. Filmde, şu an oynayacağı söylenen iki oyuncu var! Biri Emile Hirsch diğeri de Mahsun Kırmızıgül. IMDB'de yayınlanan cast'a göre Mahsun, Hamlet'i oynayacak! Kristen Stewart ve Megan Fox'a teklif götürülmüş ama henüz net bir yanıt alınamamış! Sıkı durun, filmin yönetmeni de 'Twilight'tan tanıdığımız Catherine Hardwicke. Eğer IMDB'deki bilgiler doğruysa Mahsun'un Hamlet'i oynaması yılın sinema olayı olur.

GÜVENLİK TESTİ LAZIM
Böyle bir rol alsa, Mahsun yeri göğü inletirdi değil mi? Bence birileri IMDB'yi hack'lemeyi başarıp filmin cast'ına Mahsun'u eklemiş olabilir. Belki de böyle bir film yok, şakacı arkadaşlar üşenmeyip toptan bir sayfa hazırlamışlardır. Böyle bir şaka için IMDB'nin sitesini hack'lemek de bayağı organize bir iş olsa gerek. Ne yani artık IMBD'ye de güvenemeyecek miyiz? Bence IMBD yöneticileri sitenin güvenliğini test etseler fena olmaz. Sevgili Mahsun, bu filmde oynuyor musun? Yoksa senin de çocukluk hayalin Hamlet'i oynamak mıydı? Acil haber bekliyoruz senden. Bu işin altından İnci Sözlük çıkacak gibime geliyor, hadi hayırlısı. Merak edenler için link de vereyim, tam olsun: (www.imdb.com/title/tt1449176/) Son dakika notu: 'New York'ta Beş Minare'nin yapımcısı Murat Tokat'ı aradım. Onların da Mahsun Kırmızıgül'ün 'Hamlet'i oynayacağından haberleri yokmuş. Özetle birileri IMDB'yi hack'lemiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA