Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Namal gazetecilerden ne istedi?

Özgü Namal ve sevgilisi Başar Savur, Beyoğlu Alt Jazz Bar çıkışı gazeteciler tarafından görüntülenmek istememişler... Üç bar koruması, gazetecilere "Burayı terk edin, aksi takdirde zor kullanacağız. Özgü Hanım kendisini görüntülemenizi istemiyor" demiş. Muhabirlerin uzaklaşmaması üzerine de korumalar ile gazeteciler arasında arbede çıkmış. Bizim sanatçılar, ünlü olmanın ne anlama geldiğini anlamıyorlar ya da anlamak işlerine gelmiyor... Sadece yaptıkları işlerin tanıtımında medya karşısına çıkıyorlar. Dikkat edin çoğu; filmi, dizisi, reklamı ya da albümü yoksa basına konuşmuyor.

SARKOZY VE ÖZGÜ NAMAL
Belki yılda bir-iki kere dergilere röportaj verirler. Onu da kapak oldukları ve genelde zararsız(!) sorular yöneltildiği için yaparlar. Televizyon programlarına neden tarih öncesinden kalma sanatçılar katılıyor sanıyorsunuz. Hiçbiri programa çıkaracak konuk bulamıyor! Bin kere yazdık... Ünlü olmak, kamuya mal olmak anlamına gelir. Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin fotoğrafları çekiliyorsa Namal'ın da çekilir. Yapmaları gereken de çok basit; hiçbir şey yapmamak... Görüntü alınmasına engel olmasınlar yeter. Oscar'lı efsane aktör Jack Nicholson, paparazzilerle şakalaşır, sigarasına ateş ister mesela. Namal'ın Nicholson'dan farklı muamele görmek istemesini gerektirecek ayrıcalık ne acaba? Asıl trajik olan ise Namal'ın isteği üzerine korumaların gazetecilerin üstüne yürümesi... Namal, 'Hanımın Çiftliği'nin fazla etkisinde kalmış! Eğer yazılanlar doğruysa Namal'ın tavrı suç da olabilir. Bar korumalarının ünlü oyuncuya yalakalık olsun diye basına saldırması da suç. Sokakta duran muhabire sen nasıl saldırırsın? Yurt dışında olsa anında ifadeleri alınırdı. Oscar canavarı Sean Penn bile paparazzilere saldırdığı için mahkemelerde süründü! Namal'ın sevgilisiyle fotoğrafının çekilmesini istememesini de anlamadım. İstinye Park'ta sarmaş dolaş görüntülenenler onlar değil miydi? Bir de mekandan ayrı ayrı çıkmışlar. Vallahi çok komiksiniz!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA