Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

En komik, en talihsiz düğün fotoğrafı

Düğün fotoğrafları neden komiktir? Tanıdığım en karizmatik arkadaşlarım bile komik çıktı o fotoğraflarda. Nasıl poz verileceğini en iyi bilen ünlü oyuncuların bile düğün fotoğrafları komiktir. Başıma gelecekleri bildiğim için, o fotoğraf stüdyosuna gitmemek için bayağı direndim ama ailelerin ısrarlarına yenildim! İşin kötüsü, annem düğün fotoğraflarından birini devasa boyutlarda büyütüp çerçeveletti. Zaten o günden itibaren anneme ziyaretlerim azaldı. Gidersem de o fotoğrafın bulunduğu salonda hiç oturmam. Başkalarının komik düğün fotoğraflarını ise hiç kaçırmam... Aile ziyaretlerinin en keyifli anları; fotoğraf albümlerine bakmaktır benim için. Ne zaman bir fotoğraf stüdyosunun önünden geçsem mutlaka durur, teşhirdeki fotoğraflara bakarım. Şu an görmüş olduğunuz fotoğrafı ise tüm zamanların en komik düğün fotoğrafı olduğuna inandığım için sizlerle paylaştım. Twitter bu fotoğrafla yıkılıyor. Özel hayata saygı adına yüzlerini kapattığım için fotoğrafın komiklik etkisi belki de yüzde 90 azalmıştır...

AT-AVRAT-SİLAH ÜÇGENİ
Aslında bu haliyle bile absürd komedi başyapıtı gibi duruyor. Hele gelinin o mutluluk abidesi bakışını, damadın eşinin saçlarına asılırkenki ciddiyetini görseniz iyice dumura uğrarsınız! Damadın sadece kırbacı eksik. Aslında gelin için talihsiz bir fotoğraf! Kadın hakları dernekleri, hangi fotoğrafçının bu pozu vermesi için gelini ikna ettiğini mutlaka bulmalılar. Tabii eşinin de ifadesini almalılar. Fotoğrafa dair; Türk toplumundaki 'at-avrat-silah' üçgenindeki bakış açısından yola çıkarak, eleştirel sosyolojik tahliller yapmak da mümkün ama yazı uzayacak. Özetle... Bakanlar açısından komik, çektirenler için talihsiz bir fotoğraf olmuş. Asıl merak ettiğim ise; bu fotoğrafı gelin ve damadın bilerek, isteyerek internette paylaşma olasılıkları... Bence kesin arkadaş kurbanı olmuşlardır.



YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA