Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Pearl Harbor'ın bedelini ödemişler

Amerika'nın attığı atom bombalarından sonra tarihin en büyük felaketini yaşayan Japonlar için dün, "Hiç olmazsa dua edelim" çağrısında bulunmuştum. Bugün de Japonya için düzenlenen yardım kampanyasını protesto eden bazı kendini bilmez Amerikalılar'a ait Twitter yorumlarını paylaşayım da, nasıl bir dünyada yaşadığımızı hatırlayalım:
"Japonlar için dua etmiyorum. Nedenini biliyorsunuz, sadece iki kelime: Pearl Harbor! Büyükbabam, 'Pearl Harbor'ı hiç unutma' derdi..."
"Deprem + tsunami= Pearl Harbor'ın intikamı."

TANRI CEZALANDIRMIŞ!
"Japonlar için üzüntü duyulmasından sıkıldım. Onlara yardım etmeli miyiz bilmiyorum. Aynı insanlar Pearl Harbor'ı bombalamıştı. Üzüntü duymuyorum, bu benim için her gün gerçekleşen trajik olaylardan birisi..."
"Görünüşe bakılırsa Tanrı hâlâ Pearl Harbor'da yaşananlara kızgın."

BİLGİSAYAR OYUNU İÇİN
"Tek düşündüğüm; Japonlar'ın Pearl Harbor'da yaptıklarının cezasını çektikleri... Bağışta bulunmamın nedenine gelince; daha fazla bilgisayar oyunu istediğim için..." 'Doldur' adlı blog'ta gördüm bu yorumları... Yine internet aleminden birileri, bu iğrenç yorumları bir araya getirip burada sizle paylaşamayacağım, ABD'lileri lanetleyen küfürlü bir başlık altında toplamış... Tabii ki, bu yorumlar sepetteki birkaç çürük elma ama okuyunca yine de insanlığınızdan utanıyorsunuz... Milliyetçiliğin ulaştığı son nokta bu olsa gerek... Hele son yorum tam bir felaketi. Daha fazla bilgisayar oyunu için bağışta bulunuyormuş!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA