Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Albüm için 4 yıl sevişmemek

Yeni albüm ya da filmlerle ilgili çıkan tanıtım röportajlarında, sanatçılar genelde, "Şu kadar gün uykusuz kaldım", "Yemedim, içmedim, çalıştım", "Bilmem kimi günlerce gözlemledim" gibi abartılı, klişe açıklamalarda bulunurlar...
Ancak abartı edebiyatının da bir sınırı olmalı.
Örneğin ünlü moda tasarımcısı Ümit Ünal'ın kardeşi Sevtap Ünal, geçtiğimiz hafta 'İnsanlar, Arabalar ve Rüzgar Geçti Aramızdan' adlı yeni albümünün şerefine Hürriyet'e verdiği röportajda aynen şu açıklamayı yaptı:

ABSÜRD SÖYLEM
"Bu albüme hayatımı adadım. Dört yıldır hayatıma kimseyi almadım. Çünkü bir şeyi başarmak için bence bazı şeylerden de feragat etmek gerekiyor..."
Röportajı yapan Hakan Gence, kendisine atılan mükemmel ara pası ne yazık ki değerlendirememiş.
Bu absürd açıklamayla ilgili başka sorular yöneltmemiş...
Kamuoyunu aydınlatma adına şimdi Sevtap'a birkaç sorum olacak:

NASIL GEÇTİ DÖRT YIL?
Sevgili Sevtap, neden böylesine acımasız bir karar aldın?
Dört yıl kimseyle olmamanın, sevişmemenin hangi anlamda albüme faydası oldu?
Artık albüm çıktı, bu dört yılın acısını çıkaracak mısın? Yoksa bir sonraki albümünde de hayatına kimseyi sokmamakta kararlı mısın? "Bir albüm için yapılan en büyük fedakarlık" başlığı altında Guinness Rekorlar Kitabı'na başvurmayı düşünüyor musun?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA