Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

'2. Sayfa'nın başarısı

Dün '2. Sayfa'nın başlamasına epeyce vakit varken; programın yayın koordinatörü Üner Önder elinde dosyalar ve haber kupürleriyle geldi.
Sanki az sonra üniversite sınavına girecek bir öğrenci gibi heyecanlıydı.
Bir yandan programın akışını anlatıyor, bir yandan da tartışmalı haberlerle ilgili gazetelere yansımayan ekstra ayrıntılar veriyordu.
İçimden "İşte sabahın köründe ekrana gelmesine rağmen '2. Sayfa'nın Kanaltürk'ün tüm günde en çok izlenen programları arasında yer almasının sırrı bu" diyordum.

AYRINTI BİLGİ FARKI
Bu başarıyı işe duyulan aşkla özetleyebiliriz. İnsan, programın her saniyesine bir şeyler sığdırmaya çalışırsa, başarı da kendiliğinden geliyor.
Aynı heyecan ve tutku, programın sunucuları; Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'de de var. Rakiplerinden en büyük farkları; ekrana getirdikleri her haberin perde arkasını da konuşmaları.
Bu noktada galiba gazetecilik ruhu da ön plana çıkıyor. Kaprisleri yok, sanki sayfayı baskıya yetiştirme heyecanı yaşarcasına programlarını sunuyorlar.
TV dilinde 'sönük' konuktan bile malzeme çıkarmayı başarıyorlar.
Hatırlarsınız; Atilla Olgaç, Kıbrıs'ta elleri bağlı Rum esirlerini öldürdüğünü yine Müge ve Gülşen'in programında açıklamıştı. Dikkatinizi çekerim Olgaç, yılın itirafını 'Siyaset Meydanı'nda değil, bir magazin programında yapmıştı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA