Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kadınların, Hilal'e kıl olması

Hilal Cebeci'nin gece yatmadan önce çekip Twitter'a koyduğu bu fotoğraf, kadınları ve erkekleri ikiye böldü... Twitter'da yazılan yorumlardan takip ettiğim kadarıyla; kadınlar, bu fotoğrafın paylaşılmasını basitlik olarak görüyor. Çoğu katı ahlakçı kesilmiş, ağır yorumlarda bulunmuşlar; neredeyse Hilal'i linç edecekler.

KIVANÇ'IN FOTOĞRAFI OLSA!
Tahmin ettiğiniz gibi erkekler işin gırgırında. Doğrusu da bu... Alt tarafı biraz fazla samimi, erotik bir fotoğraf işte! Rahatsız olunacak bir durum yok. Bu tarz fotoğraflar hemen hemen bütün gazetelerin arka sayfasında kullanılıyor. Rahatsız olan da bakmasın! Haklısınız, benim yorumum da erkek bakış açısını yansıtıyor ama kadınların hemcinslerini eleştirmede daha acımasız oldukları bir gerçek. Bu durum Hilal'in fotoğrafıyla bir kez daha kanıtlandı. Acaba kadınlar, benzer bir fotoğrafı Kıvanç Tatlıtuğ yayınlasa onu da böyle 'ahlaksızlıkla' suçlarlar mıydı? Sanmıyorum. Bu arada Hilal'in fotoğrafı, Twittter'da Aziz Yıldırım'ın gözaltına alınmasına dair çıkan yorumları bile geride bırakmış. Ünlülerin bu tarz fotoğrafları yurt dışında da ilgi görüyor. Hilal de bu gerçeği görmüş olsa gerek, Twitter'da adeta yeniden doğdu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA