Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Tenis tutkunları kaçırmasın

25 Ekim'e, WTA İstanbul 2011'e az kaldı. Turnuvayla ilgili TV'de süper bir reklam dönüyor ama medya olarak hâlâ bu prestijli turnuvanın heyecanına dahil olamadık. Ee varsa yoksa futbol! Tabii bu rutini yıkmaya çalışanlar da var.
TRT Spor'da yayınlanan İpek Şenoğlu'nun 'İstanbul'a Giden Yol'u tenis sevenlere tavsiye ediyorum.

ÖZEL RÖPORTAJLAR
Program emin ellerde! İpek Şenoğlu'nun; Türk tenisi açısından önemini ve tarihi başarılarını anlatmama gerek yok herhalde.
WTA ile ilgili en son haberler, yıldız tenisçilerle yapılan röportajlar ve daha birçok farklı bölüm mevcut programda. Ama benim en çok dikkatimi çeken; özel röportajlar oldu. Şenoğlu; mükemmel İngilizce'siyle, kadın tenis yıldızlarıyla kortların dışında sohbetlere imza atıyor. Mesela Kim Clijsters ile anneliğini konuşuyor, Viktoria Azarenka'yı evinin mutfağına sokup yemek yaptırıyor.
İşte konunun uzmanına program sundurmak böyle olmalı. Tabii uzman kişi de Şenoğlu gibi 40 yıllık TV sunucusu gibi olaya hakim, şen şakrak ve doğal olmalı. Bence Şenoğlu tenise takılıp kalmamalı, farklı alanlara da yelken açmalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA