Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Erotik pozlarından utanıyor musun Seda?

"Erol Köse'nin yediği dayaktan sonra bu soruyu sorman saçma oldu" diyenler varsa, Nuriye Akman'ın Seda Sayan'ı konuk ettiği 'Akılda Kalan' programını bulup izlesinler...
TRT Haber'de yayınlanan programda Akman'ın "Geçmişteki erotik pozlarınızdan utandınız mı?" sorusuna Sayan aynen şu yanıtı verdi:
"Hiçbir zaman utanmadım. Bu tür pozlardan Fatma Girik'in de var, Türkan Şoray'ın da... Belki o yaşta olsam, o kütür kütürlükte...
Belki erotik pozlar verirdim."

EN SAÇMA NEDEN
Eee, Erol Köse niye dayak yedi o zaman? Seda Sayan'ın fotoğraflarını Twitter'da yaydığı için dayak yedi deniyordu!
Köse; Sayan fikir değiştirdiği için mi dayak yedi yani?
Bence Köse evrenin en saçma nedenle dayak yiyen insanı...
Girin Google'ın görsel bölümüne, 'Seda Sayan erotik pozlar' yazmanıza bile gerek yok! Sadece 'Seda Sayan' yazın, yığınla çıplak fotoğraf geliyor.
Birçok ünlünün geçmişinden rahatsız olduğu görüntüler var.
Sadece bizde değil, tüm dünyada durum aynı. Ünlü olmadan önce rol aldıkları porno filmlerin orijinal kayıtlarına büyük paralar ödeyip yok edenler bile var.

HERKESE DAYAK!
Seda Sayan da eski çıplak pozlarından rahatsızlık duymuş olabilir. Madem rahatsızlık duydu, Köse'yi dövdürmeden önce internetteki fotoğraflarını sildirtseydi bari! Yani Köse'yi dövdürmesi saçma. Canı isteyen herkes bugün Köse gibi Twitter'da bu pozları paylaşabilir. Ee o zaman herkesin dayak yemesi mi lazım?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA