Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

İbrahim Akın'ın tek başına şike yapması

Gözlerim, izlediğim maçlarda "Şike yok" diyordu ama şike soruşturmasında ortaya çıkan delillere bakınca şüpheye düşüyordum.
Bir Fenerbahçeli olarak Temmuz ayından beri tek bir isteğim vardı; gerçeğin ortaya çıkması! Şike varsa şerefimizle cezamızı çekmeli ama şike yoksa da birileri bu bir senedir yaşadığımız rezaletin hesabını vermeliydi.
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu sonunda kararını açıkladı. Meğer İbrahim Akın, canı sıkılmış, tek başına şike yapmış.
Ne gariptir ki, şike yaptığı maçta da, şike sahaya yansımamış. Diğer bir deyişle İbrahim Akın tek başına Türk futbolunu bataklığa sürüklemeye çalışmış. Bu mudur yani bir yıllık şike soruşturmasından çıkan sonuç?
Şikeye inanmayan Fenerbahçeliler'i bile ikna etmez bu karar. Şike yoksa da, olmadığı adam gibi ortaya çıkmalıydı! Mesela Emenike'nin para sayarkenki görüntüleri şehir efsanesi kalmamalıydı, ortaya çıkmalıydı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA