Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Trafik canavarını okşayan reklam

Dört genç yol kenarında spor arabalarının üzerine cool bir şekilde oturmuşlar...
Bağdat Caddesi'nde araba yarışı yapan hız tutkunları gibiler... Sonra, o sırada yoldan geçen bir otomobil gaza basıyor ve bıçkın delikanlı söze giriyor: "Biz de hızlıyız tabii ama bir yere kadar. O viraja giren daha önce çok oldu ama böyle çıkanını hiç görmedik. Sanki pençeleri varmış da yola geçirmiş gibi"
Delikanlının lafı tam bittiğinde otomobil iki otomobilin arasına giriyor, kameralar lastiklere zoom yapıyor ve müthiş manevrayla viraj alınıyor.
Ver sloganı şimdi: "Petlas yeni şehir efsanesi"
Bir otomobil lastiğinin kalitesi, yol tutuşu bundan daha etkileyici anlatılamazdı ama izleyenlerin bilinçaltına verilen mesaj bence yanlış.
Ben bu reklamdan şu mesajı aldım mesela "Al o lastiği, ağlat asfaltı. En keskin virajlarda gaza bas, senden hızlısı yok!".
Ülkenin yarısı trafik terörüne kurban giderken, yolda makas atmak ata sporu olmuşken, içimizdeki trafik canavarını okşayan böyle bir reklama ne gerek vardı?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA