Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kusursuz sıkıcı futbol

Önceki gün oynanan İspanya-Fransa maçını izlerken resmen uyuya kaldım. Eve hırsız girip televizyonu sökse bile uyanmazdım herhalde!
Pas, pas, pas... İnsanın izlerken midesi bulanıyor, kesin Fransız futbolcular maçtan sonra kusmuştur. İspanyol futbolcuların hepsi birer sihirbaz ama pas yapmak da bir yere kadar! Futbolu futbol yapan ne bir şut var, ne de uzun orta!

HERKES SIKILDI
İspanyol Milli Takımı'nın da benimsediği Barcelona'nın 'tiki-taka' sistemi gerçek futbol değil, futbolun playstation oyununa dönüşmüş hali.
Dikkat ettiniz mi?
Dün İspanyollar ıslıklandı. Kendi taraftarları bile bu kusursuz ama zevk vermeyen oyundan artık sıkıldı. Fransa'nın bu sıkıcı oyunda hiç mi suçu yok? Var elbette; sanki kendilerine 1-0'lık yenilgi yetiyormuş gibi oynadılar. Asıl trajikomik olan ise iyi futbol izlemek için de yine İspanyolları suçluyor olmamız.
Futbol, tarihi boyunca hiçbir zaman bir oyun felsefesi karşısında bu kadar aciz kalmamıştı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA