Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Boz'un memelerinden bile büyük sorunu...

Murat Boz'un sarkık memeleri memleket meselesi oldu! Ülke fotoşop var mı, yok mu diye ikiye ayrıldı. Neyse ki, fotoşop hilesinin olmadığını kanıtladı.
Benim asıl dikkatimi çeken ise Boz'un açıklaması: "Yıllar sonraki halimi gördüm resmen" diyerek fotoşop yapıldığını ima etmesi! Boz'un sevgilisinin de fotoşop yapıldı iddiasında diretmesi.

HİT ŞARKI KITLIĞI ÇEKİLİYOR
Genç kızların sevgilisi olmak kolay değil, hep fit olmak zorundasınız ama Boz'un görünüşüne, şarkılarından daha çok önem verdiğini düşünüyorum.
Boz'un tek bir hit şarkısı yok. Bir pop starın milyonların diline düşmüş tek bir şarkısı bile olmaz mı? Aslında bu üretimsizlik, 'hit' şarkı kıtlığı uzunca bir süredir birçok şarkıcıda var.
Eskiden bir şarkıcının ismi geçtiğinde "A onun şu şarkısı vardı" denirdi. Şimdi ise öyle değil; Mustafa Ceceli, Keremcem, Murat Boz'un bile sağlam şarkısı yok, hep 'mıy mıy' şarkılar.
Eskiden yaza damgasını vuran bir-iki şarkı mutlaka olurdu, şimdi ise yaza 50 liralık lahmacun ve Nurseli İdiz'in dramı damga vuruyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA