Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

eurosport.com.tr'nin başarısı

Eurosport Türkiye kanallarının başarısını anlatmaya gerek yok herhalde. Çoğunuz gibi ben de olimpiyatları Eurosport'tan izliyorum. Çünkü yorumcuları çok iyi, yayın kalitesi yüksek ve canlı yayın seçimleri hedefi 12'den vuruyor.
Eurosport Türkiye'nin son dönemde yükselişe geçen bir de internet sitesi var: eurosport.com.tr. Bizim futbolla yatıp kalkan spor medyasının aksine diğer bütün spor dallarından en son haberler, araştırma dosyaları ve analizler eurosport. com.tr'nin uzmanlık alanına giriyor.
Bu başarıda, Eurosport'un dünyaya yayılmış kanallarındaki ekiplerinden haberlerin katkısı tabii ki büyük. Öyle büyük bir haber havuzundan besleniyorlar ki, bizim medyaya da kaynak oluşturuyorlar. Belli ki, eurosport.com.tr'nin editör ekibi de sağlam, binlerce haber arasında çok iyi eleme yapıyorlar.
Bu aralar sitede en çok ilgimi çeken ise Londra Olimpiyatları'na dair perde arkasında kalmış naif sporcu öykülerini konu alan yazılar.
Sitenin ekibi, sporun sadece spor müsabakalarından ibaret olmadığını iyi biliyor. Müsabakaların arkasındaki insan öykülerini keyifli yazılarla sunuyorlar.
Kısacası eurosport.com.tr'yi de takip edin derim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA