Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ajda Pekkan'ın hatası

4 Eylül'deki konseri terör nedeniyle erteleyen Ajda Pekkan, önceki gün Kuruçeşme Arena'da sahneye çıktı. 4 Eylül'den bu yana terör azaldı mı? Aksine daha çok şehit verdik.
Şehit haberleri geldikçe kamuoyunda, sanatçılara karşı konser vermemeleri yönünde bir baskı oluşuyor. Pekkan örneği de 'yas ilan edelim mi, yoksa hayat devam etsin mi?' tartışmasında yaşadığımız çelişkiyi gösteriyor.

AÇIKLAMALAR ANLAMSIZ KALIYOR
Evet, ben de yas ilan edilmesi taraftarıyım ama bizde terör o kadar büyük bir boyuta ulaştı ki, normalde yas ilan edilse bütün TV kanalları kepenk indirir, şov dünyası krize girer.
Belki de her saldırıda 10-15 askeri şehit vermemiz rutine bindiği ve ülkece gerçekten bu acıyı paylaşmadığımız için terör belasından kurtulamıyoruz!
Ajda Pekkan,"Bu acılar bitsin diye sahnedeyim" demiş. Ömür Gedik ve Ajda Pekkan'ın birlikte fotoğraflarını gördünüz mü? Böyle mi acılar biter? Bence hiç açıklama yapmamalıydı.
Başımızda o kadar büyük bir bela var ki; askerinden siyasetçisine, sanatçısına kim terörle ilgili açıklama yapsa anlamsız kalıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA