Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Seda Sayan şehitlerle reklam mı yaptı?

Seda Sayan hakkında, tam da programı başlarken Başbakan'a yazdığı mektup dışında, bir de şu haber çıktı: "Seda Sayan'dan şehit ailelerine anlamlı destek".
Haber: "Seda Sayan, kıyafet ve ayakkabılarını şehit aileleri yararına satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Sanatçı kıyafetlerini, sedanindunyasi. com adlı sitesinde satacak."
Bundan daha büyük bir reklam olmaz!
Her yerde bu internet sitesinin adresi yer alıyor. Bu satırları yazarken ben bile istemediğim halde bu sitenin reklamını yapıyorum.

BU KADAR MI ÇİRKİN OLUR?
Sanal âlemde Sayan'ın eşyalarını satan Erkan Çelik ve diğerleri, sosyal medyadan devamlı bu adresi gazlıyor. Bu site belli bir üye ve 'tık' sayısına ulaştığı zaman istediğini yaparsın. Çok rahat alışveriş sitesi yaparsın.
Her şeyi geçtim; hayır, yardım işi bu kadar çirkin mi yapılır? Birisine yardım edersen; söylemezsin, saklı tutarsın. Bu bizim en güzel geleneklerimizden biridir.
Seda Hanım ise hem cümle âleme yardım yapacağını duyuruyor, haber olup yeni programından önce gündeme geliyor, hem de kendi internet sitesinin reklamını yapıyor.
Yaptığı yardım da giydiği ayakkabıyı, kıyafeti satmak. Kaç para gelir elde edilir yahu o kıyafetlerden? Seda Hanım yardım yapacaksa ayakkabısını değil, oğluna aldığı Lamborghini Gallardo'yu satsın!
Olmadı şehit ailelerine yardım için banka hesap numaraları var, yatırırsın oraya parayı bir sen bilirsin, bir de Allah!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA