Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Hayko'nun kafa attığı G.A. konuştu

'Kafa attığı iddia edilen' diye yazmam gerekiyordu, sığmadı başlığa. Ama G.A. adlı 40 yaşındaki kadın yönetmen, "Kafa attı, tekmeledi; elimde darp raporu var" diyor.
Hayko Cepkin cephesinden gelen açıklamada ise "MOBESE kayıtları mevcut. O kadın Hayko'ya, 'O.. çocuğu' ve Ermeni p...' diyerek saldırdı. Asıl G.A. adlı kadından şikayetçiyiz!" deniyor.

BEN IRKÇI DE ĞİLİM
Önceki gün G.A. ile konuştum. G.A.; üniversiteyi yurt dışında okumuş, sinema ve felsefe üzerine eğitim almış, yüksek lisans yapmış bir yönetmen. Ve adının duyulmasını istemiyor.
En çok üzüldüğü nokta ise şu: "Ermeni p..' diye küfür ettiğimi söylüyorlar. Ben değil bir ırka; hayattaki hiçbir türe, canlıya ayrımcılık yapamam. Kadın hakları mücadelesinde aktivist bir insanım. Irkçılığın 'ı'sı benim hayatımda olamaz.
Beni asıl üzen; Hayko Cepkin'in, kadına şiddet uygularken üste çıkmak için Ermeni kimliğini kullanması. Bu çok acıklı bir durum. İnsanlar Ermeniler'in yaşadığı haksızlıkları dile getirmek için uğraşırken nasıl böyle bir şey yapar?
Bir de basın açıklamasında, sanki o an olay yerinde bana teyp uzatmışlar gibi benim ağzımdan laflar yazmışlar. Bu bile açıklamanın komikliğini gösterir."

KİM YALA N SÖ YLÜYOR?
"Avukatların görüşmesinde, şantaj yaptığın, para istediğin de söylendi. Neden görüştünüz?" diye de sordum.
G.A.'nın yanıtı şu oldu: "Çünkü kadınlık onurumla oynandı, arkadaşlarımın önünde dayak yedim. Benden kamuoyu önünde özür dilenmesini istedim sadece. Ben neden yalan söyleyeyim? Polis kamera kayıtlarını aldı, gerçekler ortaya çıkacak."
Bu olay yaşanmışsa ve ortada kamera kayıtları varsa, Hayko'nun yaşananları yalanlaması için çıldırmış olması gerekir! Hayko neden böyle bir riski göze alsın ki?
G.A. bu noktada şöyle diyor:
"Olay kapansın diye yalan söylüyor. Dava nasıl olsa bir-iki yıl sürer ve kamuoyu da bu mevzuyu unutur diye düşünüyor. Ama bu davayı kazanacağım ve tazminatı da kadın derneklerine bağışlayacağım. Benim için asıl önemli olan Hayko'ya özür diletmek."
Çok ilginç bir vaka. İki taraf da "Görüntüler gerçeği ortaya çıkaracak" diyor.
Ortada bir yalancı var ama kim?
Dava sonuçlandıktan sonra gerçek ortaya çıkacak. Ama o yalancı kimse Oscar'lık oynuyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA