Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Otel görüntülerini kim sızdırdı?

Şeyda Coşkun ve Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Koçu Ergin Ataman'ın bir otelde güvenlik kamerasıyla çekilen görüntülerinin haber olması çok tartışıldı ama asıl mevzu ıskalanıyor...
Ya otelin güvenlik odasına birisi sızdı ya da içeriden birileri bu görüntüleri elde etti. Peki, bu görüntüleri basına kim servis etti?
Ya da bu işten kimin çıkarı olabilir?
Bazıları "Otelin reklamı oldu" diyor ama böyle reklam mı olur?
O otele artık kimse güvenmez.

DEDEKTİF İŞİ Mİ?
Son dönemde boşanmak isteyen eşler, aldatıldıklarını belgelemek için dedektiflere başvuruyor.
Dedektifler de aldatmayı belgelemek için oteldeki güvenlik görevlilerine para yediriyor. Davada kazanılacak tazminat büyüklüğüne göre de rüşvetin oranı artıyor.
Aldatılan eş de, bu görüntüleri direkt mahkemeye delil olarak sunmak yerine basına servis ediyor. Çıkan haberleri delil olarak sunuyorlar ve böylece hakim karşısında güven kaybına uğramıyorlar.
Kimsenin günahını almak istemem ama "Acaba Ataman'ın eşi Berna Hanım böyle bir işe kalkışmış olabilir mi?" diye soranlar var. Şeyda Coşkun'un ilişkisini duyurmak için böyle bir yola başvurduğunu düşünenler de yok değil.
Ataman çapkınlıklarıyla da tanınan bir hoca; daha önce de kaçamaklarıyla haber oldu. Belki de eski aşklarından biri intikam almış olabilir.
Tabii bunların hepsi birer iddia ve komplo teorisi!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA