Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Dans yüzünden okuldan atıldılar

Bodrum'daki Ayşe Gülsevim Ali Rüştü Kaynak Anadolu Lisesi'nde, ders arasında sınıfta 'Harlem Shake' dansı yapan sekiz öğrenci okuldan atıldı.
Atılma gerekçeleri ise, öğrencilerin dans edip görüntülerini okullarının adını da vererek sanal ortamda paylaşmaları. Acaba bu dans sırasında kız öğrencilerle müstehcen bir şeyler mi yapmışlar diye bütün haberleri okudum. 15-16 yaşındaki bu çocukların hepsi erkek!

ZİHNİYET FARKI
Okul yönetiminin interneti yok galiba! Belki akşam evde de haberleri izlemiyorlar!
'Harlem Shake' 30 saniyelik eğlenceli bir dans.
Google'a 'Harlem Shake' yazdığınızda 311 milyon sonuç çıkıyor. youTube'a girdiğinizde karşınıza 7 milyon 130 bin 'Harlem Shake' videosu çıkıyor.
Bu dansı dünyada duymayan, yapmayan kalmamış ama bizde öğrenciler yapınca okuldan atılıyor!
Okul yönetimi, sanal ortamda okulun adının geçmesinden rahatsız olmuş! Mantığa bakar mısınız? Disiplin kurulunun aldığı bu kararla Ayşe Gülsevim Ali Rüştü Kaynak Anadolu Lisesi'nin ismini duymayan kalmadı zaten! youTube'a 'Southern Utah University President' yazın, bu saygın üniversitenin rektörü Michael T. Benson'ın odasında 'Harlem Shake' yaparken görüntüleri çıkar karşınıza!
O da öğretmen, bizimkiler de! O; öğrencileriyle dans edip eğleniyor, bizimkiler dans ettiler diye çocukları okuldan atıyor! İşte aradaki zihniyet farkı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA