Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

GÜNAYDIN'ın farkı

Ünlü işadamı Kemal Gülman'la kaçamak yaptığı iddia edilen 22 yaşındaki Tuluğ Bolverdi, Emine Ün'ün kuzeniymiş. Ailesi, Tuluğ'un hem medyayla hem de Kemal Bey'le görüşmesini yasaklamış. Bravo Tuluğ Ailesi'ne...
Russell Crowe, Selimiye Camii'ni gezmiş ama ayakkabılarını elinden bırakmamış. Camide ayakkabıların çalındığını bilecek kadar iyi mi tanıyor bizi acaba?
Bodrum Gümüşlük'te tatilcilere önderlik edip el ele direniş eylemleri yapan Nejat İşler'in Bodrum'da ortağı olduğu meyhanenin aşçısı; parasal konular ve ekip içi sürtüşmeler nedeniyle işi bırakmış. Diğer çalışanlar da aşçıya sahip çıkmış, topluca direnişe geçip işi bırakmış.
Bu özel haberleri dün GÜNAYDIN'da okudunuz...
GÜNAYDIN'ın Başak Çokan, Merve Yurtyapan ve Yüksel Yavuz gibi deneyimli muhabirleri var. Ebru Şallı-Harun Tan'ın boşanma haberini de ilk olarak SABAH İstihbarat Servisi'nden Başak Birdal vermişti.
Magazinde özel haber, SABAH ve GÜNAYDIN'da okunur!



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA