Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Arda, Galatasaray için dönmüyor

Arda Turan; futbol ortamından, taraftardan, medyadan ve daha birçok şeyden şikayet ederek Türkiye'den ayrılmıştı. İspanya'daki yaşantısını sürekli övüyor, kafasının rahat olduğunu söylüyordu. İki yılda ne değişti de Galatasaray'a dönüyor? Hiçbir şey! Türkiye'deki futbol camiası, Arda'nın bıraktığı gibi.
Atletico Madrid, Arda için en doğru takım. Arda da biliyor bu gerçeği; orada futbolunun geliştiğini. Ronaldo'ya ve Messi'ye karşı oynamayı, saygı görmeyi, sevilmeyi hangi futbolcu istemez!
Arda'nın kafası karışık!

SİNEM İSTİYOR
Tahminime göre; Arda'nın dönmesini Sinem Kobal istiyor, hatta baskı yapıyor. Ünlü ikilinin aralarının bozuk olmasının nedeni de; Arda'nın İspanya'da yaşaması. Kadınların, özellikle de Sinem'in kaprisli olduğunu hatırlatmama gerek yok herhalde! Sinem; oyunculuk kariyerine devam etmek, Arda ile en popüler çift olarak Türkiye'de yaşamak istiyor.
Arda'nın dönmesindeki en büyük engel ise; Fenerbahçe'nin, Atletico Madrid'e Galatasaray'dan daha çok para önermesi.
'İnsan en az kendini tanır' derler. Arda'nın Madrid'den sürekli Türk medyasına açıklamada bulunması ve İstanbul'a dönünce magazine kızıyormuş gibi yapmasının sebebi; gündemde kalmayı sevmesi.
Aslında dönerse Sinem'le birlikte Türkiye'nin Beckham'ları da olabilir. Reklam kampanyalarından falan daha da çok kazanabilir. Ya futbolu? Galatasaray da Arda'nın bıraktığı gibi değil, artık daha büyük yıldızları var. Alıngan yapısının da Arda'nın el freni olduğunu unutmayalım; Türkiye'de hep bir şeylerden şikayetçiydi ve hiçbir zaman tam anlamıyla potansiyelini yansıtamadı.
Arda'nın Türkiye'ye dönmesi çok bilinmeyenli bir denklem!

Mutsuz da olabilir!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA