Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Berkay'ın kariyerini askıya almak...

Akşam gazetesinin haberine göre Poll Production şirketi, sanatçısı Berkay'ın kariyerini askıya almış.
Şirketin sahibi Polat Yağcı, Berkay'ın çekimi bitmiş yeni klibini yayınlatmama kararı almış.
Ünlü popçunun bu ay çıkması planlanan albümünü de rafa kaldırılmış.

POPUN NAMUSU
Enteresan bir karar. Meseleye tersten bakalım ve Caner'i, Berkay'ın yerine koyalım. Yayınlanan fotoğraflardan sonra Fenerbahçe Kulübü'nün, Caner'in sözleşmesini iptal etmesi mi gerekiyordu?
Akmerkez'deki meşhur 'bebek odası buluşması'nın fotoğrafları, ilk olarak GÜNAYDIN'da yayınlandığında, bazıları Berkay'ın albüm tanıtımı için bu haberin basıldığı palavrasını atmıştı ortaya.
Yağcı, bu palavraya istinaden mi Berkay'ın klibini yayınlatmama kararı aldı?
Evet, albüm ve klip hemen şimdi yayınlansaydı, yine bazıları 'Berkay'ın tanıtımı için mi yapıldı tüm bunlar?' diyecekti. Ama albümü yayınlamama kararı almak da garip. Yoksa Yağcı, Fenerbahçeli taraftarlardan baskı mı gördü?
Ya da Yağcı, bu kararla Türk pop müziğinin namusunu mu kurtardı? Müzik sektörü, Yağcı'ya 'Aferin' mi diyecek?
Bu soruların hiçbirine ben de bir yanıt bulamıyorum. Türk pop müziği, Berkay'a kadar çok mu namusluydu? Dünya müzik tarihi, aynı zamanda skandallar tarihidir. Tabii bir de yazılmayanlar skandallar var.
Yağcı, daha net bir açıklama yapmalı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA