Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Cem Yılmaz'ın evlilik tespitleri

Cem Yılmaz, stand-up şovlarında kadın-erkek ilişkilerinden müthiş espriler çıkarırdı. Özellikle son gösterilerinde, evlilik kurumuna kafayı takmıştı. Yılmaz, yaşadıklarını anlatan bir komedyen. Umarım evliliğinde yaşadığı sorunlar, şovlarında anlattığı espriler gibidir, kadın ve erkek doğasındaki temel farklıklardan kaynaklanıyordur.
İşte Yılmaz'ın şovlarından bazı anekdotlar:
Evden çıkarken hanım, 'Nereye gidiyorsun?' diye soruyor. 'Yahu Biletix'e bakmıyor musun hanım?' diyorum.
Yeni evliyim ve çok da mutluyum ama Allah korusun, boşanmalarda kadınlar malın-mülkün yarısını istiyor. 700 daireyi nasıl veririm?

ERKEK ALT MODEL
Erkekler, çok basit yaratıklar. Basit bir cihaz, insanın ilk modeli diye düşünün. Önce erkek yapılmış, kadın sonra. Kadın, bir üst modeli insanın. Erkeği yarattıktan sonra Yaradan bile demiş ki, 'Ben bunun daha iyisini yaparım'. Yenisine, ilk modelde sorun çıkaran parçaları koymamış.
Bazen bize kızıyor ya hanımlar, 'Sizin aklınız hep başka yerde' diye... Bizim bir suçumuz yok, bünye öyle. Öyle yaratılmışız. 14-15 yaşında, yani ergenlikte bizim vücudumuza bir şeytan giriyor ve bizi yönlendiriyor. Biz, beyinle yönetilmiyoruz. Hanımların vücutları beyinle yönetiliyor, bizi ise libido yönetiyor. Vücudumuzda kendi fikirleri olan organlar var. Onları dizginlemekle geçiyor ömrümüz.

KADIN DİJİTAL
Kalkmış 'Bizi anlayın' diyorlar. Ben kendimi çözememişim. Ben basit bir cihazım. Ben analog bir makineyim, sen dijitalsin. Analog; söküp takması kolay, daha dayanıklı, suya at, çalışır. Kadın dijital; kapalı bir kutu. Narin olmaları o yüzden. Çabuk bozulurlar, her şeye bir alınganlık... Sürekli update edilmeleri gerekiyor, öyle bir takvimleri var ya hani... 'O gün bize bulaşmayın!'
İstiyorlar ki her hallerini anlayalım. 'Bizim bazı günlerimiz var, kafamız çalışmaz.' Heee.
Bir kadın tanıdım THY'de Airbus pilotu... Kadın var, yerçekimsiz ortamda çalışıyor. Kadın var, dört çocuk sırtında hasat topluyor.
Bizimkiler gri eşofman üzerinde, uzanıyor koltuğa, elinde kumanda: 'Gel gitlerim var, bulaşma bana.' Dünyadaki tek kadın kendinmişsin gibi niye davranıyorsun?
O takvim yansın inşallah! Olayın kendisi bir hafta, öncesi bir hafta, sonrası bir hafta.
Biri bunlara söylesin, ay dört hafta! Sen bu hesaba göre Şubat ayı yoksun!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA