Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Harun, Sinan, Ebru vs.

Dün Günaydın'ın birinci sayfası yerli dizi gibiydi. Manşetteki özel haberde; Hindistan'da doğan Ashtanga yogaya kendini adamış Harun Tan'ın vücudunu esnetirken yaptığı çevik hareketlerin fotoğrafları vardı.
Tan eskiden de fit bir adamdı ama Ebru Şallı'dan boşandıktan sonra sanki daha da atletik olmuş. 19 Mayıs törenlerinde kulenin altına koy, 20 genci omuzlarında taşır!
Bu haberin hemen sağ tarafında ise yine bir özel haber olan Sinan Akçıl ve Ebru Şallı'nın el ele tutuşup aşklarını haykırdıkları fotoğraf vardı. Akçıl ile Şallı, Fransa'da bir restoranda baş başa yemek yerken çekilmiş.

YIKILMADIM AYAKTAYIM!
Akçıl, rahmetli Kemal Sunal gibi 32 dişini birden göstererek gülüyor.
Mutlu olduğu her halinden belli. Şallı ise şevkatle yeni sevgilisinin elini tutuyor...
İki fotoğrafı yan yana görünce insan ister istemez düşünüyor...
Akçıl-Şallı çiftinin aksine Harun Tan genel olarak umursamaz bir hava içersinde; adı kimseyle anılmıyor, hiçbir yere konuşmuyor.
Sanki boşanmış olmanın huzuru ve rahatlığı var Harun Tan'ın üzerinde.
Şallı, sanki bir şeyleri ispatlamak ister gibi sürekli haber oluyor, fotoğraflarda hep 'Yıkılmadım ayaktayım' der gibi duruyor.
Harun Tan ise daha cool duruyor, daha çok dikkat çekiyor.
Bir tarafta mutluluktan Kemal Sunal gibi gülen bir adam, diğer tarafta hiçbir şeyi umursamadan spor yapan, kafası rahat bir adam.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA