Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Düzyatan kızdırdı

Dün sayfa başında yazımı kısaltırken bir kadın gazeteci arkadaşım "Engin Altan Düzyatan da bunu yaptıysa pes" dedi. "Ne yaptı ki?" diye sordum, "Daha ne yapsın! Daha dün Özge Özpirinçci ile evleniyordu, onu bıraktı. Şimdi zengin, sosyetik Neslişah Alkoçlar'la nişanlandı" yanıtını verdi.
Sayın Düzyatan, sosyal medyada da benzer yorumlar var ve kadınlar size çok kızmış! Örneğin Ekşisözlük'te Özpirinçci için de şöyle teselli yorumları var: "Eski sevgilisi/ nişanlısının ayrılıktan sonra yaptığı seçimden dolayı moralini hiç bozmaması gerektiğini düşünüyorum. Zira kendisi o kadar güzel ve tatlıyken, yerine gelen insan bir o kadar 'kezban'ın zengin aileden gelen versiyonu kıvamında durmakta."

YEŞİLÇAM SENARYOSU MU?
Klasik bir kadın bakış açısı; zengin eş tercih eden erkeklere daha bir 'kıl' oluyor bazı kadınlar.
Yahu Düzyatan KPSS'ye hazırlanan işsiz genç mi? Türkiye'de en çok kazanan dört-beş jönden biri değil mi?
Kaldı ki, Alkoçlar da CNNTürk'te spor spikerliği yapıyor, bir kariyeri var ve çok da sosyetik bir imajı yok. Ayrıca sosyetik, zengin vs. olsa ne fark eder?
Acıklı bir Yeşilçam filmi senaryosu mu yazıyoruz? İki yetişkin insan birbirlerini sevmişler işte.
Evet, Özpirinçci ile Düzyatan birbirlerine çok yakışıyordu ve hayranları bu ikilinin evlenmesini bekliyordu ama olmadı. Olmadı diye de başka bir ilişkinin üzerine gölge düşürmenin alemi yok.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA