Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Halit Ergenç'i bekleyen tehlike

Halit Ergenç, 'Muhşetem Yüzyıl'da Türk TV tarihine geçecek müthiş bir performans sergiledi. Her başarının da bir dezavantajı var; Ergenç, bundan sonra hangi rolü oynarsa oynasın, hep Kanuni olarak hatırlanacak.
Benim asıl kafamı kurcalayan ise Ergenç'in normal hayata adaptasyon süreci. Dile kolay; Ergenç, dört yıldır Kanuni'yi oynuyor.

SET 13-14 SAATTİ
Bizim dizi setleri yabancılarınkine benzemez; Ergenç'in bazen gününün 13-14 saati sette geçti, her gün kaftan giydi, herkes karşısında el pençe divan durdu. Ergenç; halvete girdi keyiflendi, şehzadelerin canını aldı üzüldü. Her emri yerine geldi, dünyaya hükmetti ama artık onun için normal hayata dönme vakti geldi.
Yakında sakalını da kesip yeni hayatına başlayacak.
Elbette Ergenç profesyonel bir oyuncu, Kanuni onun için sadece bir roldü lakin dört yıl uzun bir süre; normal hayata adaptasyonda bazı sorunlar yaşayabilir.
Ergenç bir kafede garsona sinirlenip kapıkulu askerlerini çağırır mı acaba? Trafikte arabasını sıkıştıranın kellesini ister mi? Ya da Türkiye gündeminden sıkılıp 'Eskiden ne güzeldi; Kral Şarlken, Pargalı, Rüstem Paşa falan takılıyorduk' der mi?
Bir de Ergenç cumhurbaşkanlığı seçimi için adaylığını açıklıyormuş...
Ee koskoca Osmanlı İmparatorluğu'nu yönetti, Türkiye'yi de yönetir herhalde.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA