Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Hanımlar; Hugh Jackman geliyor!

Dün Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nin (PSM) yeni sezonla ilgili basın tanıtımına katıldım. Aman buradan AVM diye bahsetmeyin; bu benzetmeyi hiç sevmiyorlar. Onlar için Zorlu Center bir yaşam alanı, sanat ve alışveriş merkezi. Haksız da sayılmazlar; PSM bile kısa sürede İstanbul sanat yaşamına yön veren en önemli merkezlerden biri oldu...
Yeni sezonda; Fazıl Say'dan Sezen Aksu'ya kadar birçok yerli yıldız, yine Zorlu PSM'de sahneye çıkacak ama asıl sürpriz; yabancı transferlerde.
Fransız Sineması'nın efsane oyuncusu Gerard Depardieu'nun başrolde olduğu, Pulitzer Tiyatro Ödülleri'nde finale çıkmış 'Love Letters' adlı oyun, Zorlu PSM'de olacak.
Sıradaki habere en çok kadınlar sevinecek çünkü Hollywood'un en yakışıklı, en gözde oyuncularından Hugh Jackman geliyor! Meşhur 'An Evening with Hugh Jackman' adlı gösteri, 17-20 Mart 2015 tarihleri arasında Zorlu PSM'de sahnelenecek.
Jackman daha çok aksiyon ve macera filmleriyle tanınıyor ama o aynı zamanda Tony ödüllü bir Broadway yıldızı. Oscar töreni sunarak dans ve müzikteki başarısını da kanıtlayan Jackman'a; İstanbul'daki performansında 18 kişilik orkestra ve dansçılar da eşlik edecek.
Jackman'ın beş gün, belki de daha fazla İstanbul'da kalacak olması da magazin basınına tatlı bir koşuşturmaca yaşatacak.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA