Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Hakan Altun güldürdü

'Turkcell Aşk Meşk Paketi' reklamı, sosyal medyada çok konuşuldu. Ama reklamda 'Medcezir' dizisinde zengin aile çocuğu 'Mert'i canlandıran Taner Ölmez'den cepte konuşma paketi kalmamış parasız genç yaratmak gerçekçi durmamış.
Ama reklamda kim takar gerçekliği, çok da büyütülecek bir ayrıntı değil elbette. Sonuçta karşımızda konuşma paketi olmadığı için arayamadığı sevgilisinden telefon bekleyen bir genç var.
Bu gencin karşısında da 'Telefonun başında çaresiz bekliyorum / Bekliyorum ama çalmayacak biliyorum' diye şarkı söyleyen Hakan Altun var... Son dönemin en komik reklamlarından biri olmuş. Altun ve ekibinin şarkılar söyleyerek dolabın içinden çıkmaları, parkta atlıkarıncaya binmeleri, pikabın kasasında genci takip etmeleri vs. süper olmuş. Reklamın arka planında kalmış detaylar da komik. (Bkz: dolabın sağ alt köşesinde darbuka çalan adam.)
Müşteri hedef kitlesine ne kadar ulaşır bilmem ama canınız sıkıldığında izleyip bol bol güleceğiniz bir reklam çıkmış ortaya.
Bu reklam, 1995'te Beşiktaşlı futbolcularla oynadığı reklamdan sonra Hakan Altun'u tekrar popüler yapabilir. Altun'un duruşu ve şarkılarında aslında kült olacak çok malzeme var. Altun tıpkı bu reklamda olduğu gibi kendini hafif tiye alacak işlere devam ederse, TV ve şov dünyasının aranan ismi olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA