Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kıvanç Tatlıtuğ'u bekleyen tehlike

Gazeteciler, Kıvanç Tatlıtuğ'a "Kurt Seyit ve Şura' dizisi bitince moralinizin bozulduğu konuşuluyor.
Doğru mu?" diye sormuşlar. Kıvanç da "Moralim neden bozulsun ki? Öyle bir şey yok, bunlara gülüyorum… Şimdiden 2015 sonrası yapacağım projenin anlaşmasını imzaladım" demiş.
Kıvanç son dönemin en gözde oyuncularından biri, elbette 2015 projeleri için şimdiden imzayı atmıştır.
Lakin ne kadar 'Moralim bozulmadı' dese de 'Kurt Seyit ve Şura'nın tutmaması, Kıvanç'ın, yeni dizi ekrana gelene kadar neredeyse bir yıl beklemesine neden olacak.
Kıvanç, 'Ezel'deki gibi bir diziye konuk oyuncu da olabilir. Benim ünlü oyuncuya tavsiyem ise bu arayı sağlam bir filmde rol alarak geçirmesi yönünde. Yoksa gelecek yıl rol alacağı dizi de tutmazsa, kariyerinde büyük bir düşüş yaşayabilir.
Aslında Kıvanç, 'Aşk-ı Memnu'dan beri dizi sektöründe beklediği başarıyı elde edemedi. 'Kuzey-Güney' reyting birincisi bir dizi değildi, Kanal D'nin özverisiyle ekranda kaldı. Eğer Kıvanç, 'Kelebeğin Rüyası'nda rol almasaydı; 'Kurt Seyit ve Şura' dizisinde yaşadığı hüsranın etkisi daha büyük olurdu.

DİZİ SEKTÖRÜ RİSKLİ
Kıvanç gibi gözde oyuncular artık kariyer planlamalarını dizi sektörüne göre yapmamalı. Reyting artık aslanın ağzında değil; midesinde. Bazen sağlam senaryolu, dev kadrolu diziler bile iş yapmıyor. Dizilerde oynamak büyük kumar çünkü bir dizi tutmadığında, 'Kurt Seyit ve Şura' örneğinde olduğu gibi başrol oyuncuları günah keçisi ilan ediliyor.
O yüzden oyuncular devamlı, başarılı bir kariyer için mutlaka filmlerde ve tiyatro oyunlarında rol almalı.
Yoksa gençlik-yakışıklılık gelip geçici.
Bu sektör jön çöplüğü; şu anda bile Kıvanç'ın yerini doldurmaya aday dört-beş aktör var!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA