Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Belgeseller katilleri eğitiyor

'Ucuz Roman' filminde 'Jules' ve 'Vincent', bir gencin kafasını arabanın içinde uçurup cesetten ve delillerden kurtulmada uzman 'Winston Wolfe'ü (Harvey Keitel) yardıma çağırmıştı.
'Winston' o kadar titizdir ki, onu izlerken 'Adam işi biliyor' dersiniz. Özgecan Aslan'ı öldüren Suphi Altındöken, iyi ki işi bilmeyen acemileri yardıma çağırdı. Doğru insanı çağırsaydı, belki de Özgecan'ın cesedi hiçbir zaman bulunamayacaktı ve katil hayatına kaldığı yerden devam edecekti.
Suphi'nin arkadaşı Fatih Gökçe, Özgecan'ın ellerini kesmeyi ve cesedini yakmayı nasıl akıl etti dersiniz? Elbette belgesellerden ve filmlerden, geride DNA izi bırakmamayı gördü. İyi ki her şeyi ellerine gözlerine bulaştırdılar.
Öte yandan polisiye-gerilim filmlerinin ve cinayet belgesellerinin her geçen gün biraz daha kusursuz katiller yetiştirdiğini de söylemek lazım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA