Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Nazlı Çelik ayrımcılığı

Madrid'de evlenen Nazlı Çelik ile Serdar Bilgili'nin nikah fotoğrafları birçok gazetede yayınlanmasına rağmen Sabah ve Günaydın'da yer almadı. Fotoğrafı Nazlı Çelik, basın halkla ilişkileri işlerini yürüten kişi vasıtasıyla medyaya servis etti ama Sabah magazin servisine o fotoğraf gönderilmedi.
Aslında bizim servis çalışanları, o fotoğrafın gönderilmemesine hiç üzülmediler. Çünkü Çelik ve Bilgili'nin nikahın detaylarını tüm Türkiye, bir hafta önce Günaydın'ın özel haberinden öğrenmişti zaten. Öğrendiğimiz kadarıyla Nazlı Hanım hem bu özel haberi yapıp nikahın sürprizini kaçırdığımız için, hem de Bilgili'nin eski sevgililerinden olan çocuklarını nüfusuna almadığına dair haberler yaptığımız için Günaydın'a kızgınmış ve nikah fotoğrafını bu yüzden yollamamış. Ha bir de Günaydın'da geçtiğimiz yaz Nazlı Hanım'ın ünlü işadamı Murat Özyeğin ile Bodrum'da sarmaş dolaş dans etme fotoğrafı yayınlanmıştı. Çelik o fotoğrafa da kızmış olabilir!
Bu olayda asıl önemli olan, Nazlı Hanım'ın ayrımcı bir tavır sergilemesi. Sansür işte böyle bir şey, elinizde güç varsa kullanırsınız! Çelik'in de eline kendi düğünün fotoğrafını servis etme gücü geçti ve anında ayrımcılık uyguladı. Hiç ana haber bülteni sunan bir spikere yakışıyor mu bu? Ne kadar küçük düşürücü bir olay değil mi?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA