Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

'Evli ve Öfkeli'

Merakla beklenen 'Evli ve Öfkeli' dizisi bu pazar atv'de başlıyor. Herhalde dizinin ismi 'Hızlı ve Öfkeli' filminden ilham anılarak kondu. Dikkat çekici bir isim, insan ister istemez 'Evli ama neden öfkeli?' diye soruyor. O kadar çok dizi ekrana geliyor ki, artık isimle dikkat çekmek bile önemli.
Yapımını Süreç Film'in yapımcılığını üstlendiği dizi; aldatılan dört kadının, kocalarından intikam alma çabasını konu alıyor. Ülkemizde son dönemde aldatma ve boşanma vakalarında artış var; dizinin senaryosu gündemi ve hayatı yakalıyor. Muhtemelen birçok insan günlük hayatında yaşadığı ya da duyduğu konuları dizide trajikomik bir öykü çerçevesinde izleyecek. Dizide kadın-erkek ilişkileri ve evlilik kurumu tüm yönleriyle mercek altına alınacak gibi gözüküyor.
Dizinin oyuncu kadrosunda ise, Birce Akalay, Ebru Cündübeyoğlu, Sarp Akkaya, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Ayça Erturan gibi başarılı isimler yer alıyor. Dizinin dört ana karakteri de kadın, umarım meseleye sadece kadın gözüyle bakılmaz. Erkeklerin de aldatma hakkında ne düşündükleri önemli. 'Evli ve Öfkeli' başta kadın izleyiciler olmak üzere geniş bir kitlenin dikkatini çekebilir. Ekranda salt dram dizisi izlemekten sıkılanlar ve farklı öyküler arayanlar için 'Evli ve Öfkeli' alternatif olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA