Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Hasan Şaşlar her yerde

TV8'de yayınlanan '4 Büyükler Salon Turnuvası'nda veteran futbolcuların yer aldığı Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanan final maçında Hasan Şaş, tribünlere çıkıp taraftarlarla kavga etti. Alt tarafı gazozuna bir turnuva, kazanılan ödül de hayır olarak bağışlanacak ama kavga çıkıyor. Bir de futbolda şiddet bitsin diye uğraşılıyor.
Şimdi Hasan Şaş, ekranda yorumculuk yaparken genç futbolculara hangi yüzle öğüt verecek! Passolig'le, tribün kapatma cezalarıyla futbolda şiddeti önlemek zor. Çünkü şiddet her yerde! Ne yazık ki, öfke kontrolü sorunu yaşayan bir halkız. Trafikte, kaldırımda, mekanlarda, kurumlarda her türlü meslek grubundan ve statüden Hasan Şaş gibi birçok psikopat insan var. Trafikte tartışma, park kavgası yüzünden bile her gün birileri yaralanıyor, ölüyor bu ülkede. Hayalci olmayalım teşhisi doğru koyalım: Türkiye'de öfke kontrolü eğitimi daha okul sıralarındayken başlamalı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA